İSTANBUL / ESENYURT - Ali Kul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ock

2021 YARIYIL TATİLİ ÖĞRETMENLERİN AİLE BİRLİĞİ, SAĞLIK, CAN GÜVENLİĞİ MAZERETLERİ VE ENGELLİLİK DURUMU İLE DİĞER NEDENLERE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME Birinci Aşama Başvuruların Kabul Edilmesi ve Onay Süreci Başlangıç: 4 Ocak 2021 Bitiş : 8 Ocak 2021 (Saat 17.00).

Başvuruda bulunacak öğretmenlerimize önemle duyurulur

Ara

2021 yılının bütün insanlık için sağlık dolu bir yıl olması dileğiyle. Öğretmen, öğrenci, veli ve tüm insanlık aleminin yeni yılı kutlu olsun.

Ali Kul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ara

Değerli misafirlerimiz, farklı pek çok okuldan ziyaretçilerimiz olduğunu biliyoruz. Sizlerle sürdürmekte olduğumuz ve beraber başlatacağımız projelerde çalışmak isteriz. Projelerli ilgili fikir alışverişi sağlamak için okulumuz iletişim bilgileriyle bizlere ulaşabilirsiniz. Sizinle daha güçlüyüz!

Ara

Değerli velilerimiz 31 Aralık-4 Ocak tarihleri arasında Eba platformu üzerinden yapılacak yayınlara https://www.eba.gov.tr/#/anasayfa sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Ara

Değerli öğrencilerimiz, sınavlar ertelense bile uzaktan eğitim ile ilgili olarak; canlı derslerimiz devam etmektedir. Eğitimimizin aksamaması ve niteliğinin düşmemesi için öğretmenlerimizin oluşturduğu canlı derslere katılmaya devam edelim. Değerli öğrencilerimiz, hiçbir değerlendirme, sınav vb. durum olmasa bile hepiniz ileride üniversite sınavlarına gireceksiniz. Bu nedenle sağlam bir eğitim altyapınızın olması, konu ve kazanım eksiğinizin olmaması çok önemlidir. Süreçte sabırlı olalım, öğretmenlerimize yardımcı olalım.

Ara

Öğrencilerimizin Covid-19 salgını sürecinden etkilenmemeleri için, öğrencilerin uzaktan eğitim çalışmalarına titizlikle katılım sağlamaları hususunda siz değerli velilerimizin konuya daha çok hassasiyet göstermelerini rica ederiz. Ayrıca öğrencilerin derslere olan ilgi düzeyleri ve katılımları akademik altyapılarının gelişimine katkı yapacaktır. Bilginize.

Ara

Değerli işletme yetkililerimiz devlet katkısı yatmayan işletmlerimiz koordinatör öğretmenlerimiz araclığıyla okul idaresine bilgi verebililer.

Değerli Öğretmenlerimiz;

Corona salgını nedeniyle bu sene sömestr tatili uygulaması 3 hafta yapılacaktır. 25 Ocak 2021tarihinde başlayacak

tatilin 3.haftasından itibaren 8-12 Şubat tarihleri arasında da, önceden 2.dönem ara tatilinde yapılması planlanmış olan seminer çalışmaları yapılacaktır. Öğretmen seminer çalışmalarının nasıl yapılacağı (uzaktan veya yüz yüze) salgının seyrine göre netlik kazanacaktır.

Tüm Öğretmenlere Duyurulur

Değerli Öğretmenlerimiz;

Zoom" Ücretsiz Kullanımı ile İlgili, görüntülü konuşma platformu Zoom, ücretsiz kullanıcılara uygulanan 40 dakika sınırını yılbaşında kaldıracak..

Değerli öğrenci ve velilerimiz;

Toplu Taşımada HES Kodu Zorunlu Oldu. Uygulanan pandemik tedbirler çerçevesinde güvenli sosyal hayatın en temel anahtarı haline gelen HES Kodu, toplu taşıma ve konaklama tesislerinde de zorunlu hale geldi.Alınan yeni kararlar gereği olarak ülke genelinde 15.01.2021 tarihinden itibaren şehir içi toplu ulaşım araçlarında HES kodu uygulanmaya başlayacak

Ara

İl Ölçme değerlendirme merkezi tarafından öğretmen alımı yapılacaktır. Başvurmak isteyen öğretmenlerimizin 31 Aralık tarihine kadar kurumumuza başvurması gerekmektedir.

Ara

Dğerli öğrencilerimiz şuan için okulda yüz yüze sınavlar iptal edilmiş sınavlar 2. dönem başında yapılacaktır.

Ara

29 Aralık 2020'de tercih sonuçları açıklanacak. Görevden ayrılma ve göreve başlama işlemleri ise 22 Ocak ile 5 Şubat 2021 tarihleri arasında tamamlanacak.

Değerli Velilerimiz,

"Sıfır Atık Projesi" kapsamında atık kağıt, yağ ve plastik topluyoruz. Bunları çöpe atmak yerine okulumuzdaki geri dönüşüm kutularına atabilirsiniz. Desteklerinizi bekliyoruz.