İSTANBUL / ESENYURT - Ali Kul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ock

-Pandemi sebebiyle sokağa çıkmanın kısıtlı olduğu bugünlerde öğrenci belgesi almanın kolay yolu

-Karekodlu belge almak için aşağıda anlattığımız adımları izlememiz yeterlidir.

-E-Devlet uygulamasına girince Arama Satırına MEB yazmak ve ardından gelen sekmelerden ilerlemek yeterli

Sağlıklı günler dileriz.

Değerli Velilerimiz ve Sevgili Gençler

Bu hafta sizler için  yeni bir etkinliğimiz daha var! Hepimiz evlerimizdeki eski tişört, kumaş ve artık malzemelerimizden kendimize bir çanta tasarlıyoruz. Artık alışverişe bu çantamız ile giderek hem aile bütçemize katıkıda bulunuyoruz  hem de plastik poşet kullanımını azaltarak doğaya ve çevremize zarar vermiyoruz. Bütün velilerimizin ve öğrencilerimizin güzel çanta tasarımlarını bekliyoruz.

Ock

2020-2021 Eğitim Öğretim yılı yarı yıl tatili 22 Ocak'ta başlayacaktır. Yüzyüze yapılması planlanan sınavların pandemiden dolayı ertelenmesi sebebi ile  1. dönem Sonu öğrencilerimize karne verilmeyecektir. Bu 3 haftalık ara tatilde öğrencilerimizden isteğimiz ödevlerini yapmaları, konu tekrarlarını yapıp testlerini çözmeleridir. Ayrıca bol bol kitap okuyup, film izlemelerini ve tatilin tadını çıkarmalarını istiyoruz...

Ock

Değerli Öğrencilerimiz lütfen çok dikkat edelim!

Değerli Öğretmenlerimiz,

e-Okul Kurum işlemleri - Okuduğu Kitaplar - Sınıf Kitaplığı Oluşturma ve Öğrenci Kitap Bilgileri bölümlerine girişler yapılacak ve öğrencinin okuduğu kitap sayısı karnede yer alacaktır.

SEVGİLİ ÖĞRENCİLER,

Bizlere 7/24 ulaşabilirsiniz.

MEBİM 444 06 32

Ock

2020 / 2. DÖNEM YENİ KAYIT VE KAYIT YENİLEME TARİHLERİ BELİRLENEREK EN KISA SÜREDE PAYLAŞILACAKTIR.

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ İLE İLGİLİ TÜM BİLDİRİMLER İÇİN WEB SİTEMİZİ TAKİP ETMENİZ ÖNEMLE RİCA OLUNUR.

RESMİ KAYNAKLAR HARİCİNDE YAPILAN BİLGİ VE BELGE PAYLAŞIMLARINA İTİBAR ETMEYİNİZ!

MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜ KURSİYERLERİ e-SINAVI BAŞVURU VE UYGULAMA KILAVUZU

Klavuza ulaşmak için tıklayınız.

Değerli Öğretmenlerimiz;

Türk kültürünün yurt dışında tanıtılması, yayılması ve korunması, yurt dışındaki vatandaşlarımız ve soydaşlarımızın kültürel bağlarının korunması, güçlendirilmesi ve Türk dilinin öğretilmesi amacıyla Yurt Dışında Görevlendirilecek Okutman ve Öğretmenleri Seçme Sınavı yapılacaktır.  Sınava katılmayı düşünen öğretmenlerimiz kişisel Mebbis modülünden  11-21 Ocak 2021 tarihine kadar Mesleki Yeterlilik Sınavı başvurularının yapılması gerekmektedir.

Ock

Covid-19 salgını sürecinde koruyucu ve önleyici tedbirler kapsamında daha önce rehberlik ve araştırma merkezlerince düzenlenmiş olan Özel Eğitim Değerlendirme Kurulu Destek Eğitim Raporlarından bitiş tarihi 30 Haziran 2021'e kadar olanların geçerlilik süresi 30.12.2020 tarihli ve 18656894 sayılı Bakan Onayı ile rapor bitiş tarihinden itibaren 6 ay süreyle uzatılmıştır.

Resmi yazıya ulaşmak için tıklayınız

Ock

2020 Yılı Alan Değişikliği atama işlemleri 29 Aralık 2020 tarihinde sonuçlandırılmıştır. Görevden ayrılama ve başlama işlemlerinin 22 Ocak 2021-05 Şubat 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

Değerli velilerimiz;

Evlerde misafir kabulü, salgının bulaşma hızını arttırdığını unutmayalım.