İSTANBUL / ESENYURT - Ali Kul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ağu

Değerli öğretmen ve öğrencilerimiz destekleme ve yetiştirme kusr başvuru takvimi aşağıdaki gibidir. Başvurular e-Kurs modülü üzerinden yapılacaktır.

Ağu

Değerli anasınıfı velilerimiz Asıl kayıt ve Yedek kayıt listeleri aşağıdaki gibidir.

Asıl kayıtta ismi çıkan öğrencilerimiz 21 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında  öğrenci kimlik fotokopisi ve1 adet fotoğraf ile okulumuza müracaat ederek kayıt yaptırabilirler. 1 Eylülden sonra asıl kayıtlardan kalan boş kontenjanlara yedek adaylar başvuru yapabileceklerdir.

Ağu

- Anasınıfı ön kayıt işlemleri 7-15 Ağustos tarihinde okula gelerek yaptırılacaktır.

- Kesin kayıta hak kazanan adaylar 18 Ağustos Cuma günü yine bu sayfadan ilan edilecektir.(Öncelik okulumuz aday listesinde ismi çıkan adaylardır.)

- Kesin kayıtlar 21 Ağustos- 1Eylül tarihleri arasında yapılacak olup Yedek kayıt işlemleri ise 4 Eylülde başlayacaktır.

May

Değerli öğrencilerimiz 2. dönem 2. sınav programı aşağıdaki gibidir.Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Değerli öğrencilerimiz ;

Sabah gurubu öğrencilerimizin  karneleri saat 09:00'da

Öğlen gurubu öğrencilerimizin karnesi ise saat 11:00'da dağıtılacaktır.

Karne almaya okul kılık kıyafet yönetmeliğine uygun olarak gelinmesi gerekmektedir.

Ock

Değerli öğrencilerimiz yüz yüze eğitim için bu döenm sınav yapılmayacak olup sınavlar 2. dönemin hemen başında yapılacak olup tarih kesinleşince yine bu sayfadan duyuru olarak ilan edilecektir.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Kamu Hizmet Standartları

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Kamu Hizmet Standartları Tablosu İndir

Ock

Değerli öğrencilerimiz Uzaktan eğitim tüm bileşenleriyle devam ediyor.Lütfen derslere katılma konusunda hassas olalım.

Ock

Ocak 2021 Tarihi İtibarıyla Yapılan DYS Güncellemeleri:

1-) Evrak sayısı sıfırlanmayacak, kaldığı yerden devam edecek.

2-) Eski ve yeni şablon kontrolü yapılacak. Eski şablonlarla hazırlanan evraklar ile işlem yapılmayacak.

3-) DYSWEB'de PDF dönüşüm güncellemesi getirildi.

4-) Editörün arka filigranına karekod ID basılacak.

5-) Şablonda evrak doğrulama adresi değişti. Turkiye.gov.tr'deki MEB-EBYS linki eklendi.

Eba Aday Öğretmen Yetiştirme Programı Uzaktan Eğitim Semineri

Kurs başlangıcı 28 Aralık 2020  Kurs bitişi 17 Ocak 2021

İstediğiniz zaman diliminde girebilirsiniz.