İSTANBUL / ESENYURT - Ali Kul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Kimya Teknolojileri Alan Öğrencileri Barcelona-İspanya Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenci hareketliliğine öğretmenlerimiz koordinatörlüğünde katıldılar.

Ara

İstanbul Mesleki Eğitim Zirvesi Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN'in teşrifleriyle gerçekleşti. Sanayi ve Mesleki Eğitim İş Birliği çerçevesinde Ali Kul MTAL Müdürümüz İsa ÖZDEN plaketlerini Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN’in ellerinden aldılar.

Mesleki Eğitim, memleket ve gelecek meselesidir.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun. Öğretmenler günü programını hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Tayfun ÖZYOLCU'nun öğretmenler günü kutlama pastası için kendilerine teşekkür ederiz.

Kas

Ülkemizin  kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü vefatının 85.yılında saygı ,sevgi,minnet ve özlemle anıyoruz.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI İLÇE TÖRENİMİZE BAYRAK VE FLAMALARIMIZLA KATILDIK.

EN BÜYÜK BAYRAM KUTLU OLSUN

"TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLELEBET PAYİDAR KALACAKTIR."

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Haz

“Karate Gençler Türkiye Final Müsabakalarında Türkiye Şampiyonu olan Ali Kul MTAL öğrencimiz Yakup Efe ŞAHİN, okul yöneticilerimiz ve öğretmenimiz İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Necati YENER'i ziyaret etti.

Haz

KARETE GENÇLER TÜRKİYE ŞAMPİYANOSUNDA 1.OLAN ÖĞRENCİMİZ YAKUP EFE ŞAHİN'TEBRİK EDERİZ

May

Haz

Sanayi ve Mesleki Lise İşbirliği Çerçevesinde Öğrencilerimizin Aileleri İle Buluşuyor etkinliğimiz kapsamında okulumuzda kimya bölümü öğrencileri ve aileleri ile kahvaltı etkinliğimizde buluştuk.

Toplantımıza;

İstanbul Sanayi odası Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Tacir,

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki ve Teknik Eğitim Şube Müdürü Aykut Akça,

Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Yener,

İSO Yönetim kurulu üyesi Mustafa Akçay

Kauçuk Derneğinin değerli yöneticileri ve sektör temsilcileri

İSO Çalışma Hayatı ve Mesleki Gelişim Şubesi yönetici Meltem Arıoğlu

Okul müdürümüz İsa Özden ve idari kadro

Veli ve öğrencielrimiz

katıldılar.

Çok verimli geçen toplantımıza  katılan tüm paydaşlarımıza çok teşekkür ederiz.

May

ÖĞRENCİLERİMİZE HAYVAN SEVGİSİNİ AŞILAMAK İÇİN SAHİPLENDİĞİMİZ TAVUKLARIMIZIN YENİ CİVCİVLERİ DOĞDU

Nis

İSTANBUL İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ERASMUS AKREDİTASYON PROGRAMI 2021 MESLEKİ EĞİTİM ALANINDA KONSORSİYUM BAŞVURUMUZ KABUL EDİLDİ.KENDİ KATEGORSİNDE 16. OLAN OKULUMUZ İÇİN PROJEMİZEİ YÜRÜTEN ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

YÜZ YÜZE DERSLERİMİZ TÜM DEVAM EDİYOR.GEREKLİ ÖNLEMLER ALINARAK DERS İŞLEYEN SINIFLARIMIZ ÖZELLİKLE UYGULAMALI DERSLERİN YÜZ YÜZE OLMASINDAN OLDUKÇA MUTLU.